Ofertes i packs

-OFERTA ESPECIAL GRUPS 10%: Vàlida 14 dies abans de l'arribada, en mesos de Gener, Febrer, Març, Octubre, Novembre i Desembre, no vàlida en ponts i festius (només de dilluns a divendres).

Grups de 35 persones
Grups de 20 persones
Grups de 15 persones

-Oferta d’última hora, 7 dies abans, amb el 10% de descompte. Oferta no acumulable amb els packs d'estades i vàlida amb l'ocupació de l'allotjament complet.

Regala una estada a Can Gat Vell 

Res millor que regalar un cap de setmana a Can Gat Vell per l’aniversari d’un amic, d’un familiar, o del company de feina. I per tal que sempre recordi aquest detall, pensem que regalar-li un cap de setmana, combinat amb una visita a les vinyes, o un passeig amb bicicleta …

Per Nadal o per Reis, pel Dia de la Mare, del Pare, dels Avis ... regaleu experiències autèntiques.

A les persones que estimeu, regaleu una estada rural, regaleu bonics records, regaleu sensacions agradables, regaleu natura, desconnexió i molta pau, regaleu passejades per Llampaies, un nucli medieval molt petit.

LES NOSTRES PROPOSTES EN PACK OFERTES, vàlides TOT L'ANY SEGONS DISPONIBILITAT


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85