Normes

Can Gat Vell té vocació de ser un lloc on tots els hostes trobin la tranquil.litat necessària per poder relaxar-se i gaudir de les seves vacances. És un ambient rural i tots busquem respecte i convivència.

Prenent nota de les experiències viscudes, hem establert unes quantes “normes” per intentar que tots en puguin disfrutar i, al mateix temps, evitar que algú se senti molestat i/o envaït pels altres clients.

Preguem que deixeu la casa tal com us l’heu trobada a l’arribada.

Mobiliari/equipament/electrodomèstics

Els mobles no es poden desplaçar, la majoria d’ells són antics i cada moviment els pot fer malbé. Els equipaments de cuina han de tornar al seu lloc així com els electrodomèstics. La vaixella s’ha de tornar a guardar al seu apartament.

Persones extres

No es permet l’estada a persones que no estan allotjades a la casa, encara que siguin amics o convidats dels clients. Tampoc s’admeten més persones de les que estiguin estipulades en el descriptiu de la casa.

Música

Vivim en un nucli rural, molt petit, rodejats de cases i camps. Per tant no es permet portar equip de música i/o posar música a l’exterior i/o a l'interior (possible sempre i quan no molesti), encara que sigui música de fons. Dins dels allotjaments, passades les 12 h. de la nit no està permès fer celebracions, posar música o realitzar activitats que impedeixin el descans dels altres allotjaments o bé dels nostres veïns de Llampaies. Llençar petards o bombetes, fer focs artificials es faran fora de la finca i després es recolliran els residus.

Subministrament

Us preguem un consum responsable i sostenible de la calefacció i/o aire condicionat amb una temperatura màxima de 22ºC. Si us plau, recordeu sempre tancar portes i finestres i tancar l'aire condicionat quan marxeu de l'apartament o de l'habitació.
No malgastem l'aigua, aquest bé tan preciós, per això no es poden fer guerres d’aigua amb pistoles o bé amb globus. No es permet la càrrega de vehicles elèctrics, ja que la propietat no disposa d’un punt de càrrega oficial.

Piscina

S’ha establert, per tal de poder conviure de la millor manera possible, l’horari següent de la piscina: des de les 10h fins a les 21h. Us preguem que recolliu els vostres efectes personals com tovalloles etc. Quan marxeu de la zona comuna, no deixeu res durant la vostra absència. No guardeu lloc amb les tovalloles. Els adults es responsabilitzaran de la seguretat dels menors a la piscina i a la resta de la finca i del seu comportament, evitant que malmetin el mobiliari i l’equipament. Per aquest motiu, no es pot anar en bicicleta, en patinet o monopatí per la propietat (dintre i fora).

Barbacoa privada/comunitària i zones a compartir

Preguem que deixeu la barbacoa privada que heu utilitzat en perfecte estat de neteja després del seu ús, el mateix amb la barbacoa comunitària i taula de pedra per tal que les persones que la vulguin utilitzar després la trobin neta (i per evitar la invasió de formigues i mosques). Cadires, taules etc. s’han de deixar al seu lloc. Tots desitgem gaudir al màxim de Can Gat Vell i, al mateix temps, hem d’evitar que algú se senti envaït pels altres clients. Tanmateix, us preguem que no mengeu a la zona de piscina ni tampoc al porxo de la Masia Gran. No llenceu burilles de cigarrets al terra ni tampoc les deixeu als testos de les plantes. No es pot fumar en les zones interiors a compartir (recepció, sala de lectura etc.) i tampoc a l’interior de les cases/habitacions. Jugar a pilota o altre joc es pot realitzar a la zona esportiva de futbol-basquet (no entre les dues masies on hi ha projectors, plantes, oliveres).

En cas de trencament

Preguem que ens informeu immediatament.

Sala de Jocs

Els jocs i joguines han de quedar-se a la sala i ben recollidets després del seu ús per tal que altres nens ho trobin tot bé.

Escombraries

A l’exterior cap a l’esquerra tenim els contenidors de rebuig i els de reciclatge. Preguem que no deixeu bosses d’escombraries a l’interior de l’habitatge o davant de la vostra porta.

Insectes

Recordem que vivim en un ambient rural i per tant mosques, mosquits, formigues i altres tipus d’insectes comparteixen els espais amb nosaltres.

Animals

Els animals domèstics dels clients no estan permesos ni a la piscina ni a les zones comunes interiors i exteriors. Hauran d’anar sempre lligats en les zones comunes quan surten de casa cap al carrer. Els clients es responsabilitzaran del comportament i higiene de les seves mascotes.
L’abonament de la paga i senyal confirma l’acceptació de les normes i les condicions de lloguer.
PER NO COMPLIMENT DE LES NORMES ESMENTADES, CAN GAT VELL ES RESERVA EL DRET D’ADMISSIÓ, SEGONS L’ESTABLERT A L’ARTICLE 9 DEL DECRET 200/1999 DE 27 DE JULIOL, PEL QUAL ES REGULA EL DRET D’ADMISSIÓ ALS ESTABLIMENTS PÚBLICS.
Moltes gràcies per la vostra comprensió. Can Gat Vell

Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85