Mascotes

Els animals domèstics dels clients no estan permesos ni a la piscina ni a les zones comunes interiors i exteriors. Hauran d’anar sempre lligats en les zones comunes quan surten de casa cap al carrer. Els clients es responsabilitzaran del comportament i higiene de les seves mascotes, així com de no fer malbé el material/mobiliari etc. de la casa. La mascota no podrà pujar-se al sofà o a sobre els llits.

No podrem acceptar els gossos de races molt gran o perilloses (en la llista corresponent). En el moment de la reserva, haureu d’especificar tot el que es refereix a la mascota (tipus de mascota, raça, pes etc.).

Només estan admesos a les cases rurals de La Pallissa i El Graner. A la Solana, fins a 4 kg s’acceptaran, i serà una mascota per casa.

A la Masia Gran no hi poden accedir (on es troben els allotjaments Cal Secretari, El Mirador, El Rebost i les 2 habitacions El Porticó i La Finestreta).

Suplement de 30€ per mascota.

PLATGES PER A GOSSOS (Confirmar abans d’anar-hi per si acàs)

- Rec del Molí, l'Escala
– Cala Tamariu a, Port de la Selva.
– Platja de la Rubina, entre Empuriabrava y Roses.
– Platja de Sant Pere Pescador,
– Platja de la Platera – l’Estartit
– Cala Roques Planes, en Calonge.
– Cala del Crit, Mont-Ras.
– Cala Murtra.


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85