Enoturisme

Enoturisme

Des de Can Gat Vell us proposem unes visites guiades a les vinyes de l’Alt Empordà, molt a prop de Perelada.

Amb Mas Llunes, us ensenyarem el celler, podreu gaudir d’una degustació de vi i d’oli. A més vols veure d’on surt el raïm dels nostres vins? Puja al nostre 4×4 i prepara’t per explorar Garriguella i els seus voltants mentre veus vinyes de diferents varietats, algunes amb més de 100 anys d’antiguitat! Et portarem per la ruta de l’Albera i coneixeràs una mica més la nostra terra, l’Empordà.

També Mas Llunes ens proposa una visita eno-històrica al búnker (CENTRE DE RESISTÈNCIA NÚM. 12 , PUIG DE MALAVEÏNA). Aquesta visita, la dels búnquers de la mal anomenada Línia P, ens endinsarà en una història força desconeguda però molt present per a tots nosaltres, la de la fortificació dels Pirineus després de la Guerra Civil per la por d’en Franco a ser envaït des de França.

La història i la visita d’un dels centres de resistència d’aquella Organización Defensiva Pirineos, serà el motiu d’aquesta activitat Eno-Històrica que ens portarà, també, a un extraordinari mirador empordanès, envoltat de vinyes i oliveres. I per finalitzar un tast de vins al celler!

També amb Walk and Bikes us proposem una activitat diferent: cicloturisme entre les vinyes de Garriguella i un tast de vins !

Combinació Walk and Wine
Itinerari de 10 km.
Durada 3 hores en total.

Ruta entre vinyes amb tast de vins.
Itinerari 15 km.
Durada de 3 hores.

Enoturisme

Massatges i Salut
Fires, Festes i Mercats
Activitats
Costa Brava

Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85