ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Trobades de Moments vitals pel Dol

La tristor del dol dona pas a la llum del record

Ha arribat el moment de recordar la persona estimada. Volem mantenir viu el record i honorar la seva memòria en el temps. Per això, Moments Vitals us ajuda a viure el record com una celebració de vida.

 

Per què no trobar-se en una celebració inspiradora i íntima amb la família o els amics per recordar el/la nostre/a Estimat/da que ja no viu entre nosaltres.

Pensarem en ell/ella, llegirem textos, expliquem anècdotes, recordem moments amb ell/ella, busquem fotos i/o vídeos, triem elements i objectes de record per la cerimònia.

Serà una celebració amb sentit, basada en les paraules i la música, en sintonia amb els teus valors, on destaquin les virtuts del/de la protagonista.

La trobada despertarà sentiments i experiències viscudes i es farà amb amor, respecte, creativitat i bona voluntat.

Amb Laura Rubio –  ACOMPANYAMENT D’ACTES I CERIMÒNIES Moments Vitals

 
Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85