ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola ? Junts i després cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai rural.

Reunions d’empresa

Can Gat Vell, situada en un entorn relaxat, és el lloc idoni per a realitzar petites reunions d’empreses i professionals lliures, així com un espai ideal per a realitzar activitats de formació (cursos, tallers, etc), teambuilding i Mindfulness-MeditacióIoga. Ens ocupem dels vostres àpats i de les vostres activitats !

 

Podeu consultar aquí el nostre bloc “Per què Can Gat Vell Turisme Rural Empordà és ideal per les petites reunions d’empreses ?”

 

El nostre apartament Cal Secretari, situat a la planta baixa de la Masia Gran, té un saló menjador d’aproximadament 50 m2, el qual permet realitzar reunions d’empreses de fins a 25 persones.

 

Des de la nostra Casa Rural podem posar a la vostra disposició un projector i una pantalla de 2m x 2m per tal que pugueu realitzar les activitats en les millors condicions possibles. I no oblidem la connexió WI-FI !Petites reunions d’empreses

Voleu organitzar una petita reunió d’empresa o alguna activitat de formació ?

Can Gat Vell és el lloc idoni per estar situat en un entorn relaxat i la pau i tranquil.litat ens ajuden a portar a terme i a aprofitar al màxim les trobades d’empreses. Recomanem un màxim de 20 persones.

ALLOTJAMENT PER A 35 PERSONES

La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones. MASIA GRAN: 8 DORMITORIS · 7 BANYS · 20 PERSONES Que compta amb els apartaments rurals del Mirador (5 persones, 2 dormitoris, 1 bany), Cal Secretari (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), El Rebost (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), i les dues habitacions: La Finestreta (3 persones) i El Porticó (2 persones) MASIA PETITA: 6 DORMITORIS · 5 BANYS · 15 PERSONES Formada per 3 cases rurals adossades: La Pallissa (9 persones, 3 dormitoris, 3 banys), El Graner (4 persones, 2 dormitoris, 1 bany) i La Solana (2 persones, 1 dormitori, 1 bany)  

ACTIVITATS

Les nostres activitats per a grups i empreses

A Can Gat Vell us proposem una àmplia oferta d’activitats per poder realitzar en grups.

 

Activitats de team building que contribueixen a reforçar aspectes com la cohesió i enteniment entre els membres de la vostre empresa per tal d’assolir amb el màxim d’èxit aquells objectius que us proposeu.

 

O bé què us sembla un taller de Mindfulness-Meditació amb l’Edgar ? El mindfulness és una gran eina per fer que la seva empresa o projecte professional creixi en equilibri i amb cohesió de grups.

 

Des de paintball, jocs de competició i d’orientació, fins a circuits acrobàtics, escalada, caiac, tir amb arc, així com gamificació d’activitats amb diverses proves d’equip al Llac d’aventura de Ventalló. També proposem activitats més relaxades i disteses com pot ser una sessió de country seguida d’un petit vermut o una visita guiada per les vinyes de l’Empordà, amb un tast de vins, olis i mels inclòs.

 

Si voleu experiències més actives, on posar a prova als més atrevits, no oblideu els esports d’aventura com trekking vertical, excursió al Castell de Montgrí, rutes de senderisme, cicloturisme i rutes amb BTT, recorrent els camins rurals de la zona.

 


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85