ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Reunions d’empresa

Can Gat Vell Turisme Rural Empordà, situada en un entorn relaxat, és el lloc idoni per a realitzar petites reunions d’empreses, així com un espai ideal per a realitzar activitats de formació (cursos, tallers, etc), teambuilding i Mindfulness-MeditacióIoga. Ens ocupem dels vostres àpats i de les vostres activitats !

 

Podeu consultar aquí el nostre bloc “Per què Can Gat Vell Turisme Rural Empordà és ideal per les petites reunions d’empreses ?”

 

El nostre apartament Cal Secretari, situat a la planta baixa de la Masia Gran, té un saló menjador d’aproximadament 50 m2, el qual permet realitzar reunions d’empreses de fins a 25 persones.

 

Des de la nostra Casa Rural podem posar a la vostra disposició un projector i una pantalla de 2m x 2m per tal que pugueu realitzar les activitats en les millors condicions possibles. I no oblidem la connexió WI-FI amb fibra òptica !Petites reunions d’empreses

Voleu organitzar una petita reunió d’empresa o alguna activitat de formació ?

Can Gat Vell és el lloc idoni per estar situat en un entorn relaxat i la pau i tranquil.litat ens ajuden a portar a terme i a aprofitar al màxim les trobades d’empreses. Recomanem un màxim de 20 persones.

ALLOTJAMENT PER A 35 PERSONES

La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones. MASIA GRAN: 8 DORMITORIS · 7 BANYS · 20 PERSONES: Que compta amb els apartaments rurals del Mirador (5 persones, 2 dormitoris, 1 bany), Cal Secretari (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), El Rebost (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), i les dues habitacions: La Finestreta (3 persones) i El Porticó (2 persones) MASIA PETITA: 6 DORMITORIS · 5 BANYS · 15 PERSONES: Formada per 3 cases rurals adossades: La Pallissa (9 persones, 3 dormitoris, 3 banys), El Graner (4 persones, 2 dormitoris, 1 bany) i La Solana (2 persones, 1 dormitori, 1 bany). IMPORTANT: No obstant, tingueu en compte que entre les dues masíes, en total són 14 habitacions i 12 banys, és a dir que si cada persona necessita una habitació, la capacitat és de 14 persones. Pel que fa a la distribució dels llits, són 6 habitacions amb llit de matrimoni, 1 habitació amb 2 llits, 5 habitacions triples, 1 habitació quadruple i 1 habitació-altell amb 2 llits. Si és possible compartir l’habitació amb 1,2 o 3 altres persones (depenent de l’habitació), fins a 25 persones poden gaudir de la trobada.

ACTIVITATS

Les nostres activitats per a grups i empreses

A Can Gat Vell us proposem una àmplia oferta d’activitats per poder realitzar en grups.

 

Activitats de team building que contribueixen a reforçar aspectes com la cohesió i enteniment entre els membres de la vostre empresa per tal d’assolir amb el màxim d’èxit aquells objectius que us proposeu.

 

O bé què us sembla un taller de Mindfulness-Meditació amb l’Edgar ? El mindfulness és una gran eina per fer que la seva empresa o projecte professional creixi en equilibri i amb cohesió de grups. O bé un taller de “Riure en equip”.

 

Des de paintball, jocs de competició i d’orientació, fins a circuits acrobàtics, escalada, caiac, tir amb arc, així com gamificació d’activitats amb diverses proves d’equip. També proposem activitats més relaxades com una visita guiada per les vinyes de l’Empordà, amb un tast de vins, d’olis i/o de mels.

 

Si voleu experiències més actives, on posar a prova als més atrevits, no oblideu els esports d’aventura com trekking vertical, excursió al Castell de Montgrí, rutes de senderisme, cicloturisme i rutes amb BTT, recorrent els camins rurals de la zona. Passejar-se en cavall pels camins de Llampaies és també una activitat molt relaxant.

 


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85