ESDEVENIMENTS

Can Gat Vell us dóna la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en grup. Amb els vostres amics o la vostra família podreu fruir cada instant i, en un moment donat, cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai, a l’habitació o a l’apartament propi.

Retir de ioga convivència rural

Res millor que Can Gat Vell per a relaxar-se, descansar lluny del soroll i concentrar-se en un espai al natural, rodejat de camps i cases medievals. Les sessions de ioga de Can Gat Vell t’ajudaran a estirar el cos, a sentir vibracions positives i a millorar la teva qualitat de vida.

 

Durant el temps lliure, podràs gaudir de l’entorn i les activitats de la zona, per tal de tornar a casa sentint-te totalment renovat.Res millor que a Can Gat Vell per a relaxar-se

A Can Gat Vell ens relaxem, fem les coses amb tranquil.litat i sobretot molta pau, descansem lluny del soroll i ens podem concentrar essent rodejats de camps i cases medievals.  Les sessions de ioga de Can Gat Vell t’ajudaran a estirar el cos, a sentir energia positiva i a millorar la teva qualitat de vida. Durant el temps lliure, podràs gaudir de l’entorn i les activitats de la zona, per tal de tornar a casa amb una ment i un cos totalment renovats.

ALLOTJAMENT PER A 35 PERSONES

La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones.      

SERVEIS EXTRES

Can Gat Vell posa a disposició dels seus clients els següents serveis extres:

  • PROJECTOR I PANTALLA DE 2x2 METRES

    Els posem a la vostra disposició, al preu de 50 euros.

  • ÀPATS

    A Can Gat Vell ens podem encarregar d’organitzar els vostres àpats. En aquest cas, el nostre col.laborador de catering ens pot oferir menús especials per a retir de ioga. Les tarifes inclouen el servei, muntatge, desmuntatge, coberteria, cristalleria, estovalles. L’altra possibilitat és que el nostre cuiner col.laborador us porti els àpats tal com els heu escollits. En ambdós casos són menús sans o vegetarians. Ens adaptem a les necessitats de cadascú.

  • EN CAS DE PLUJA... PLA B!

    • Local social de Llampaies, a 5 mn caminant de casa nostra. Es tracta d’una sala de 140 m2 amb un escenari de 30 m2.

Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85