ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Retir de ioga convivència rural

Res millor que Can Gat Vell per a relaxar-se, descansar lluny del soroll i concentrar-se en un espai natural, rodejat de camps, cases medievals i a pocs metres del bosc. Les nostres sessions de ioga t’ajudaran a estirar el cos, a sentir vibracions positives, a millorar la teva qualitat de vida i viure conscientment.

 

Durant el temps lliure, podràs gaudir de l’entorn i les activitats de la zona, per tal de tornar a casa sentint-te totalment renovat.Res millor que a Can Gat Vell per a relaxar-se

A Can Gat Vell ens relaxem, fem les coses amb tranquil.litat i sobretot molta pau, descansem lluny del soroll i ens podem concentrar essent rodejats de camps i cases medievals.  Les sessions de ioga de Can Gat Vell t’ajudaran a estirar el cos, a sentir energia positiva i a millorar la teva qualitat de vida. Durant el temps lliure, podràs gaudir de l’entorn i les activitats de la zona, per tal de tornar a casa amb una ment i un cos totalment renovats.

ALLOTJAMENT PER A MÀXIM 35 PERSONES

La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones. IMPORTANT: No obstant, tingueu en compte que entre les dues masíes, en total són 14 habitacions i 12 banys, és a dir que si cada persona necessita una habitació, la capacitat és de 14 persones. Pel que fa a la distribució dels llits, són 6 habitacions amb llit de matrimoni, 1 habitació amb 2 llits, 5 habitacions triples, 1 habitació quadruple i 1 habitació-altell amb 2 llits. Si és possible compartir l’habitació amb 1,2 o 3 altres persones (depenent de l’habitació), fins a 25 persones poden gaudir de la trobada.

SERVEIS EXTRES

Can Gat Vell posa a disposició dels seus clients els següents serveis extres:

  • PROJECTOR I PANTALLA DE 2x2 METRES

    Els posem a la vostra disposició, al preu de 50 euros.

  • ÀPATS

    A Can Gat Vell ens podem encarregar d’organitzar els vostres àpats. En aquest cas, el nostre col.laborador de catering ens pot oferir menús especials per a retir de ioga. Les tarifes inclouen el servei, muntatge, desmuntatge, coberteria, cristalleria, estovalles. L’altra possibilitat és que el nostre cuiner col.laborador us porti els àpats tal com els heu escollits. En ambdós casos són menús sans o vegetarians. Ens adaptem a les necessitats de cadascú.

  • EN CAS DE PLUJA... PLA B!

    • Local social de Llampaies, a 5 mn caminant de casa nostra. Es tracta d’una sala de 140 m2 amb un escenari de 30 m2.

Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85