ESDEVENIMENTS

Can Gat Vell us dóna la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en grup. Amb els vostres amics o la vostra família podreu fruir cada instant i, en un moment donat, cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai, a l’habitació o a l’apartament propi.

Retir – Taller Mindfulness-Meditació

Heu escoltat mai el silenci a mig de la natura, el so de l’aigua, el mindful relacionat amb els sons de la música ?

Durant la vostra estada us proposem un taller de Mindfulness i Meditació. Voleu viure experiències de benestar per transformar la vostra vida ?

 

Edgar de Mindulkit ens ofereix propostes de benestar i transformació personal per viure amb major creativitat, benestar, coherència i consciència. Són experiències que quan s’acaben sentiu com tot el vostre ésser es troba en armonia, descansat i ple.

 

En què consisteix el retir a Can Gat Vell ?

  1. Una estada en un lloc de pau i en un ambient rural, rodejat de natura
  2. Activitats d’aprenentatge i cohesió de grups.
  3. Moments per un mateix i descans, amb reducció d’estrès.
  4. Alimentació sana amb un servei de bufet.
  5. Mindfulness, Concert amb sons harmònics, Excursions, Tallers a la natura amb banys de bosc, banys a l’aigua si el temps acompanya, Moments de Relaxació


Per a empreses, grups d'amics o trobades familiars ... i tallers puntuals

Proposem formació per les empreses, retirs per les trobades d’amics o de famílies, també organitzem tallers puntuals de 4 hores sense necessitat d’allotjar-vos aquí (entre setmana fora de l’estiu).

I a més ...

També es poden organizar concerts al mig del mar,  banys de sons, concerts de sons en SPA’s, excursions conscients …


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85