ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola ? Junts i després cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai rural.

Retir – Taller Mindfulness-Meditació

Heu escoltat mai el silenci a mig de la natura, el so de l’aigua, el mindful relacionat amb els sons de la música ?

Durant el retir us proposem un taller de Mindfulness i Meditació, Banys de Bosc, Sons Harmònics. Voleu viure experiències de benestar i transformació personal per una major creativitat i consciència ?

 

Tot això ens ho ofereix Edgar Tarrés de Mindulkit. Són experiències que quan s’acaben sentiu com tot el vostre ésser es troba en harmonia, descansat i ple.

 

En què consisteix el retir a Can Gat Vell ?

  1. Una estada en un lloc de pau i en un ambient rural, rodejat de natura
  2. Activitats d’aprenentatge i cohesió de grups.
  3. Moments per un mateix i descans, amb reducció d’estrès.
  4. Alimentació sana amb un servei de bufet.
  5. Mindfulness, Concert amb sons harmònics, Excursions, Tallers a la natura amb banys de bosc, banys a l’aigua si el temps acompanya, Moments de Relaxació


Per a empreses, grups d'amics o trobades familiars ... i tallers puntuals

Proposem formació per les empreses, retirs per les trobades d’amics o de famílies, també organitzem tallers puntuals de 4 hores sense necessitat d’allotjar-vos aquí (entre setmana fora de l’estiu).

I a més ...

També es poden organizar concerts al mig del mar,  banys de sons, concerts de sons en SPA’s, excursions conscients …


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85