ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Retir – Mindfulness-Rebirthing-Mindblowing


MINDFULNESS

Heu escoltat mai el silenci a mig de la natura, el so de l’aigua, el mindful relacionat amb els sons de la música ? Durant el retir us proposem un taller de Mindfulness i Meditació, Banys de Bosc, Sons Harmònics. Voleu viure experiències de benestar i transformació personal per una major creativitat i consciència ? Tot això ens ho ofereix Edgar Tarrés. Són experiències que quan s’acaben sentiu com tot el vostre ésser es troba en harmonia, descansat i ple. 

 

El retir de Mindfulness a Can Gat Vell Turisme Rural Empordà ?

 


ESTADES DE REBIRTHING o RE-NAIXEMENT

Rebirthing Jove és una Escola de Rebirthing, ofereix formacions, programes, cursos i tallers. Es tracta d’un senzill mètode d’autoconeixement i desenvolupament de la consciència que facilita l’alliberament de bloquejos de tot tipus mitjançant la pràctica de la respiració conscient connectada, també anomenada respiració circular energètica.

Ara tens l’oportunitat de realitzar un valuós aprenentatge a el mateix temps que gaudeixes d’unes vacances renovadores en el preciós entorn de l’Empordà en un ambient magnífic en companyia de persones com tu, interessades per la salut i el desenvolupament de la consciència. S’ofereix un menjar vegetarià/vegà deliciós amb les saboroses fruites i verdures de la zona. Una part de les activitats les realitzem a l’aire lliure per aprofitar els beneficis que ens ofereix la natura.

 

El retir de Rebirthing/Re-naixement a Can Gat Vell Turisme Rural Empordà ?

 


 

INSTITUT DEL SILENCI-MINDBLOWING

Des de l’Institut del Silenci s’ha creat un esdeveniment molt especial, dirigit a potenciar i desenvolupar la nostra creativitat i el benestar necessaris per fer front a les exigències que aquest futur proper ens depara. Aquest retir de 3 dies ens ofereix tallers i xerrades en un entorn de natura i calma per potenciar eines útils en la vostra vida personal i professional. Per a més info visiteu l’Institut del Silenci.

 

MIND BLOWING és un espai de calma i benestar a la Natura durant tres dies, amb dos professionals del desenvolupament personal i la creativitat: l’Andrés Pascual i l’Ecequiel Barricart, també escriptors, que conjuntament han escrit L’OS EL TIGRE I EL DRAC. Podràs estar tres dies convivint amb ells, amb qui compartiràs els seus tallers i xerrades, els àpats i les estones d’esbarjo en una magnífica i bonica casa rural a l’Alt Empordà, envoltat de Natura i tranquil·litat.

A més a més, es realitzaran tallers de mindfulness enfocats a millorar l’atenció, concert de benestar, banys de bosc i mindful eating, impartits per Jordi Reixach i Edgar Tarrés, de l’Institut del Silenci.


 Per a empreses, grups d'amics o trobades familiars ... i tallers puntuals

Proposem formació per les empreses, retirs per les trobades d’amics o de famílies, també organitzem tallers puntuals de 4 hores sense necessitat d’allotjar-vos aquí (entre setmana fora de l’estiu).

I a més ...

També es poden organizar concerts al mig del mar,  banys de sons, concerts de sons en aigües, excursions conscients …


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85