ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Celebracions i Trobades de grups

Heu pensat com seria un casament o una trobada familiar o amb amics en un lloc especial, enmig de la natura, amb amplis espais i amb l’encant únic d’una casa pairal del segle XVIII a l’Empordà? Can Gat Vell Turisme Rural Empordà us ofereix tot el que necessiteu per aquest dia inoblidable.

 

Rodejat de camps i de cases medievals, Can Gat Vell és un lloc d’ensomni per a la celebració de la vostra trobada, un dia únic i especial que voldreu recordar per sempre. La nostra Casa és també un lloc idoni per a tot tipus de celebracions, permetent els seus magnífics exteriors de realitzar les trobades.

 

En la nostra Casa comptem amb unes àmplies i cuidades instal·lacions exteriors que permeten una celebració de fins a 35 persones que es poden allotjar en les diferents cases rurals i apartaments rústics dels què disposem. L’estada és de dues nits per gaudir al màxim de l’espai rural.Celebracions de fins a 35 persones

L’entorn de Can Gat Vell permet una capacitat de fins a 35 persones màxim amb la possibilitat de fer ús de les instal·lacions exteriors de la casa rural: piscina, barbacoa, jardins, porteria de futbol, basquet, sala de jocs, WIFI etc.

 

 

 


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85