ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola ? Junts i després cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai rural.

Casaments i celebracions

Heu pensat com seria un casament en un lloc especial, enmig de la natura, amb amplis espais i amb l’encant únic d’una casa pairal del segle XVIII a l’Empordà?

 

Rodejat de camps i de cases medievals, Can Gat Vell és un lloc d’ensomni per a la celebració del vostre casament, un dia únic i especial que voldreu recordar per sempre. La nostra Casa és també un lloc idoni per a tot tipus de celebracions, permetent els seus magnífics exteriors de realitzar les trobades.

 

En la nostra Casa comptem amb unes àmplies i cuidades instal.lacions exteriors que permeten una celebració de fins a 35 persones que es poden allotjar en les diferents cases rurals i apartaments rústics dels què disposem.Celebracions de fins a 35 persones

L’entorn de Can Gat Vell permet una capacitat de fins a 35 persones amb la possibilitat de fer ús de les instal·lacions exteriors de la casa rural: piscina, barbacoa, jardins, porteria de futbol, basquet, sala de jocs, WIFI etc.

 

El cost total del lloguer és de 3000€.

 

ALLOTJAMENT FINS A 35 PERSONES

La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones.  

Àpats de Qualitat

Gaudeix d'una proposta personalitzada per a la teva celebració

A Can Gat Vell oferim la possibilitat d’encarregar-nos del càtering de l’ esdeveniment. En aquest cas, podem oferir menús especials per a celebracions i casaments. Les tarifes inclouen el servei, muntatge, desmuntatge, coberteria, cristalleria, estovalles, amb la possibilitat de llogar taules i cadires.

 

Ens adaptem a les necessitats de cadascú.

 

 • Muntatge i desmuntatge del catering
 • Coberteria
 • Cristalleria
 • Estovalles

SERVEIS EXTRES

Si et cases a Can Gat Vell, pots gaudir dels següents serveis:

 • PROJECTOR I PANTALLA DE 2x2 METRES

  Els posem a la vostra disposició, al preu de 50 euros.

 • FOTOS I VÍDEOS

  Fotos, vídeos o muntatge de vídeo amb un dron …

 • EN CAS DE PLUJA... PLA B !

  • Local social de Llampaies, a 5 mn caminant de casa nostra. Es tracta d’una sala de 140 m2 amb un escenari de 30 m2.

Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85