ESDEVENIMENTS

Can Gat Vell us dóna la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en grup. Amb els vostres amics o la vostra família podreu fruir cada instant i, en un moment donat, cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai, a l’habitació o a l’apartament propi.

Aniversaris per a nens i adolescents

En un ambient enmig de la natura i amb unes instal.lacions còmodes, Can Gat Vell és l’entorn idoni per a la celebració d’aniversaris pels més menuts de la casa. A la nostra Casa rural, podrem fer un súper berenar, una sabrosa barbacoa o qualsevol altre àpat que ens agradi per després culminar el moment amb qualsevol de les activitats que els nostres monitors professionals porten a terme en el marc de “Practica l’art de riure a la vida”.

 

 

Felicitat és passar temps amb la família, i RIURE junts. Mitjançant la respiració conscient, el ball, jocs divertits, abraçades, massatges etc. passarem una estona divertida i enriquidora. El temps d’animació pot variar des de 2 a 3 hores i ens adaptem a totes les edats.

 

 

Un cop acabada la celebració o la trobada tots els convidats podran anar a descansar, o continuar amb la festa, a l’habitació que hagin escollit de les moltes que la nostra Casa rural disposa.

 

ALLOTJAMENT FINS A 35 PERSONES
La Masia Gran està preparada per allotjar fins a 20 persones, mentre que la Masia Petita té una capacitat de 15 persones.

 

MASIA GRAN
Que compta amb els apartaments rurals del Mirador (5 persones, 2 dormitoris, 1 bany), Cal Secretari (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), El Rebost (5 persones, 2 dormitoris, 2 banys), i les dues habitacions: La Finestreta (3 persones) i El Porticó (2 persones)

 

MASIA PETITA
Formada per 3 cases rurals adossades: La Pallissa (9 persones, 3 dormitoris, 3 banys), El Graner (4 persones, 2 dormitoris, 1 bany) i La Solana (2 persones, 1 dormitori, 1 bany)Festes d'aniversari amb professionals

Podreu fer un berenar, una barbacoa o qualsevol altre àpat que us agradi per després combinar amb alguna activitat organitzada pels nostres monitors professionals, com poden ser manualitats, balls, cançons, jocs exteriors, gimcanes etc.

 

Un cop acabada la celebració tots els convidats podran anar a descansar, o continuar amb la festa, a l’habitació que hagin escollit.

ACTIVITATS AMB MONITORS

Des de Can Gat Vell, els nostres monitors professionals proposaran una sèrie de divertidíssimes activitats per als més menuts de la casa, que segur els faran passar la millor de les estones.  


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85