ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola ? Junts i després cadascú podrà allargar el gaudiment en el seu propi espai rural.

Aniversaris per a nens i adolescents

En un ambient enmig de la natura i amb unes instal·lacions còmodes, Can Gat Vell és l’entorn idoni per a la celebració d’aniversaris pels més menuts de la casa. A la nostra Casa rural, podrem fer un súper berenar, una saborosa barbacoa i activitats com “Practica l’art de riure a la vida

 

 

Mitjançant la respiració conscient, el ball, jocs divertits, abraçades, massatges etc. passarem una estona divertida i enriquidora. Culminem la celebració amb qualsevol de les activitats realitzades pels nostres monitors professionals. El temps d’animació pot variar des de 2 a 3 hores i ens adaptem a totes les edats.

Felicitat és passar temps amb la família, i RIURE junts.

 

 

Un cop acabada la celebració o la trobada tots els convidats podran anar a descansar, o continuar amb la festa, a l’habitació que hagin escollit de les moltes que la nostra Casa rural disposa.

 Festes d'aniversari amb professionals

Podreu fer un berenar, una barbacoa o qualsevol altre àpat que us agradi per després combinar amb alguna activitat organitzada pels nostres monitors professionals, com poden ser manualitats, balls, cançons, jocs exteriors, gimcanes etc.

 

Un cop acabada la celebració tots els convidats podran anar a descansar, o continuar amb la festa, a l’habitació que hagin escollit.

ACTIVITATS AMB MONITORS

Des de Can Gat Vell, els nostres monitors professionals proposaran una sèrie de divertidíssimes activitats per als més menuts de la casa, que segur els faran passar la millor de les estones.  


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85