ESDEVENIMENTS

Teniu ara a Can Gat Vell la possibilitat de gaudir de fantàstics moments en família o amb els amics. Voleu celebrar l’aniversari de la Mare o de l’Avi ? els 50 anys del vostre aniversari de casament ? una trobada d’amics de l’escola? Veniu a passar un cap de setmana o uns dies per gaudir al màxim de la celebració en un racó rural i tranquil !  

Aniversaris per a totes les edats

 

1-Activitats – tallers per a totes les edats: per a infants, adolescents i  adults.  Els nostres monitors professionals porten a terme en el marc de “Practica l’art de riure a la vida”.

Felicitat és passar temps amb la família o amb els amics, i RIURE junts. Mitjançant la respiració conscient, el ball, jocs divertits, abraçades, massatges etc. passarem una estona divertida. El temps d’animació pot variar des de 2 a 3 hores i ens adaptem a totes les edats

Activitat per a adolescents (Dinàmica i Teràpia del Riure) i adults (Riure per viure millor) en el marc de “Practica l’art de riure a la vida. Una manera divertida d’animar-te, relaxar-te i sentir-te més connectat/da amb tu i els altres. Mitjançant la respiració conscient, el ball, jocs divertits, abraçades, massatges, gaudireu d’un moment únic i inoblidable.

És una activitat enriquidora per qualsevol tipus de celebració amb amics o amb la familia, per a empreses.

 

2-Amb Laura (@lanannydetusretiros), s’ofereix un taller pels nens o adults durant l’estada a Can Gat Vell.

Les opcions són les següents:
-Acompanyament i acollida dels fills/es mentre es realitza el retir, taller o formació (o mentre els pares fan una activitat pròpia).
-Proposta integradora
-Acompanyament conscient
-Tranquil·litat per les famílies i formadors.
-Creixement personal.
-Connexió amb la natura.
-Expressió corporal, emocional i musical.
-Ioga i Mindfulness.
-Activitats sensorials i artísticas.
-Jocs cooperatius.
-Exploració de l’entorn.

3-Voleu gaudir d’una obra de teatre per a nens i nens ? La Violeta Antò és narradora, actriu i titolada en pedagogia Waldorf i ens proposa un gran nombre de petites obres de teatre o de jocs infantils per desenvolupar les capacitats lúdiques, d’inventiva i d’imaginació, o bé de contes d’arreu del món que van acompanyats de sons, cançons i alguns titelles. Violeta ens farà viatjar i passar una estona divertida.

 

 

 Festes d'aniversari amb professionals

Podreu fer un berenar, una barbacoa o qualsevol altre àpat que us agradi per després combinar amb alguna activitat organitzada pels nostres monitors professionals, com poden ser manualitats, balls, cançons, jocs exteriors, gimcanes etc.

 

Un cop acabada la celebració tots els convidats podran anar a descansar, o continuar amb la festa, a l’habitació que hagin escollit.

ACTIVITATS AMB MONITORS

Des de Can Gat Vell, els nostres monitors professionals proposaran una sèrie de divertidíssimes activitats per als més menuts de la casa, que segur els faran passar la millor de les estones.  


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85