Bloc

A molt pocs kilòmetres de Can Gat Vell Turisme Rural podeu gaudir de tot l’encant de l’Empordà i de les millors platges de la Costa Brava.

 • 09.02.2017

  La Finestreta

  La Finestreta és una habitació independent d’uns 17 m2, situada a la primera planta de la Masia Gran. Es reserva junt a l’habitatge Cal Secretari o El Mirador a fi d’ampliar la capacitat.

   

  L’habitació disposa d’un llit de matrimoni i d’un llit individual (per un nen menor de 12 anys), amb dutxa/WC (accès estret). El terra és de parquet, fet que fa de la casa un espai molt acollidor. La decoració és clàssica i elegant, amb una combinació entre ferro forjat i cristall que li aporta una calidesa especial. No disposa de Televisió, és perfecte per desconnectar del tot. No s’admeten mascotes. No té vistes especials. Aire condicionat.

  VEURE MÉS
 • 13.01.2017

  El Porticó

  El Porticó és una habitació independent molt acollidora, ideal per a parelles. Està situada a la primera planta de la Masia Gran, i es reserva juntament amb l’habitatge Cal Secretari o El Mirador per tal d’ampliar la seva capacitat.

   

  L’habitació disposa d’un llit de matrimoni i d’una dutxa/WC. Té uns 17 m2. No disposa de cuina i, per fer de la vostra estada una experiència d’autèntic relax i desconnexió, tampoc té TV. No s’admeten mascotes. No té vistes especials. Aire condicionat.

  VEURE MÉS

ALTRES NOTÍCIES


Can Gat Vell Turisme Rural  |  Carrer del Puig 3, 17465 Llampaies Saus Camallera – Alt Empordà   ·    info@ruralgatvell.cat   ·    M. (+34) 639 99 47 37    ·    T. (+34) 972 79 42 85